Magamról

1988. június 22-én, Budapesten láttam meg a napvilágot. Gyermekkoromban arról ábrándoztam, hogy mi lesz belőlem ha “nagy” leszek. Kiskoromban a terveim közt szerepeltek a tizenéves korosztály szokásos álmai, a focista-rocksztár-filmrendező trió. Ezekről később lemondtam a realitás talaján maradva és elérhető célokat tűztem ki magam elé, de ne szaladjunk ennyire előre…

A Harmat Általános Iskolában kezdtem el tanulmányaimat. Ezután a Zrínyi Miklós Gimnázium informatika tagozatán érettségiztem. Majd a Budapesti Kommunikációs Főiskola (BKF) kommunikáció szakán, 2010 nyarán online újságírói diplomát szereztem.

Azóta az élet több területén kipróbáltam magam. Autodidakta módon tanultam meg sok mindent, amit később tudtam kamatoztatni. A tartalomfejlesztésben (content manager), weboldal szerkesztésben és az SQL fejlesztésben világát szeretem a legjobban. Ezen területekben úgy érzem, hogy ki tudok teljesedni. Összetett személyiség vagyok olykor a monoton tevékenységeket is kedvelem, de a kreatív tartalmak gyártását élvezem. Legyen az cikkek, blogok, vagy vlogok készítése, videó szerkesztés, vágása és rögzítés, vagy éppen weboldalak szerekesztése.

Egyelőre ennyit magamról…

Comments are closed.