BaZso-Vlog

Itt találjátok a videóblogom (vlog) kisfilmjeit. Jó szórakozást kívánok hozzájuk!

 

Elkészült a BaZso-Vlog legújabb videója, barátnőm elutazott Lichtensteinbe, két és fél hétig egyedül voltam otthon, megmutattam sorstársaimnak az agglegény életmód rejtélyeit, ezeket a kalandokat dolgoztam fel mozgókép formájában.

 

 

Az alábbiakban a 2017.11. 17 és 18-án a Hungexpon megrendezett PlayIT Show-ról (Gamer, Youtube, Trónok Harca) készült videós beszámolómat láthatjátok.

 

 

Az interaktív sport kiállításon jártunk, ahol a technológia és a sport találkozik.  A többit a videóban találjátok…

 

 

A családom a 27. születésnapomra egy varázslatos ajándékkal lepett meg a (négy csillagos) Mesés Shiraz Hotelben. A csodálatos wellnessről készült élményvideóm itt látható.

 

 

A “Star Wars Identites” kiállításon jártunk, nagyon interaktív és szórakoztató volt. Reméljük a nézők is élvezik majd annyira, mint a résztvevők a Bécsben megrendezésre kerülő fantasztikus Star Wars túrát.

 

 

A 25. születésnapom második ajándékaként egy sétarepülésen vehettem részt és ennek a videós élménybeszámolóját láthatjátok.

 

 

A 25. születésnapom méltó megünnepléseként Segway túrán vettem részt az édesapámmal. Az ajándékom első részét tekinthetitek meg ebben az összefoglalóban.

 

 

A Diplomaátadóról készült kisfilmemet láthatjátok az alábbiakban.
Jó szórakozást kívánok hozzá! 🙂

 

Comments are closed.